SinisteR.
Is this your homework Larry?
- Член од
- 10 јуни 2011
- Мислења
- 2.823
- Поени од реакции
- 7.033
со мартинка подврзанКупи му вакви.
со мартинка подврзанКупи му вакви.
Од утре.а ти си тој од сабајле или од пред малце?
Мене поголем ми е... затоа не носам гаќиДечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?
Позз, Весничка.
п.с ако темава не е за овде преместетеја.
Сале го дрвиме после полноќ, онака полесно да се спие3та страна.
Озбилно се запрашувам што е со луѓево во последно време.
Скоро до под папок.
Кај најдов ја па овде да пишам. ПЕДЕРИ ЕДНИ СИТЕ ДА МУ ГИ ИСПУШИТЕ!
--- надополнето: 2 март 2012 во 00:11 ---
Скоро до под папок.
Браво за деталната обработка на напишаното. +1 interwebz for youHe has many of ,,them,,?
Пред да му купиш боксерици, прашај го кај бил тие денови кога се деси катастрофата во Јапонија. Пошто ова ГИ веќе ги менува работите.Скоро до под папок.
--- надополнето: 2 март 2012 во 00:11 ---
Скоро до под папок.
Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?
Позз, Весничка.
Да бев АЦИД ке ти манев Бан и тебе и на дечкоти и ке ве кастрирав двата онакаДечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?
Позз, Весничка.
хахахаахахахахахахахаахахахахаахах! ЦАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?
Позз, Весничка.