extreme bikingКако се среди ебатте беља? Паузирај со креатинот, нека се одморат и бубрезите малце. А за дигање 10 дена пауза најмалку ќе правиш ми стои
посети и LeanGains .. Може зошто да не.. обично мислам дека е најдобро +3/200 калории на ден кога се вежба - 3/200 кога не се вежба...Што мислите за теоријата на Scooby за истовремено градење мускул и топење на масти дали држи вода или се само куп BS
http://scoobysworkshop.com/gain-muscle-lose-fat/
Во Автокоманда теретана Flex тој што седи во сепарето одма на влезот во теретаната можеш да го прашаш ке ти ги објасни вежбите, а во Маџари теретана Profi Body и таму мислам има кој да ти ги објасни... иначе ти од кај си?Има ли некоја теретана во Маџари или Автокоманда каде што има некој што би ми ги објаснил вежбите на почеток?
Што мислите за теоријата на Scooby за истовремено градење мускул и топење на масти дали држи вода или се само куп BS
http://scoobysworkshop.com/gain-muscle-lose-fat/
Ако вчера си го вежбал мускулот него денес му требаат плус калории за да порасне,исто како вчера што му требале повеќе поради тренингот и поради тренингот што бил пред тој ден ако си го имал.Можеш да качуваш мускулна маса и да се држиш фит секако,но да намалиш до 2-3% бф и да качуваш мускул нема шанси.Сепак како што кажува Скуби тоа е само теорија.Јас лично не би ја применил.посети и LeanGains .. Може зошто да не.. обично мислам дека е најдобро +3/200 калории на ден кога се вежба - 3/200 кога не се вежба...
Од Илинден сум па се мислам дали да одам со еден пријател во Гладијатори ама ако одам таму имам пешки да одам доста повеќе сега по топлово плус...Во Автокоманда теретана Flex тој што седи во сепарето одма на влезот во теретаната можеш да го прашаш ке ти ги објасни вежбите, а во Маџари теретана Profi Body и таму мислам има кој да ти ги објасни... иначе ти од кај си?
Во Маџари цената е 500денари месечно, а во Автокоманда во Flex е 750 месечно а за 2месеца ти е 1000ка, а за во таа Гладијатори незнам колку е ценаОд Илинден сум па се мислам дали да одам со еден пријател во Гладијатори ама ако одам таму имам пешки да одам доста повеќе сега по топлово плус...
Иначе која е цената во овие 2 теретани ?
700-800 е ,Оваа Флекс добра е ?Во Маџари цената е 500денари месечно, а во Автокоманда во Flex е 750 месечно а за 2месеца ти е 1000ка, а за во таа Гладијатори незнам колку е цена
Ја би ти ја препорачал Flex, добра е, не е мала, имаш се што ти е потребно700-800 е ,Оваа Флекс добра е ?
Која би ми ја препорачал ти.
Секој со свое размислување и резултати.. : )Ако вчера си го вежбал мускулот него денес му требаат плус калории за да порасне,исто како вчера што му требале повеќе поради тренингот и поради тренингот што бил пред тој ден ако си го имал.Можеш да качуваш мускулна маса и да се држиш фит секако,но да намалиш до 2-3% бф и да качуваш мускул нема шанси.Сепак како што кажува Скуби тоа е само теорија.Јас лично не би ја применил.
Размислување и теорија да,ама менување на законите на физиката во пракса тешкоСекој со свое размислување и резултати.. : )
Taka? Пиши на гоогле LeanGains.. Гледај резултати,гледај начин на јадење.. вака јадам веќе цела 1 година и немам никаков проблем со губење мускулна маса.. Отвори јутуб сега и HotGetTwins почнаа да јадат на ваков начин .. со дефицит од 600 калории дневно без да изгубат тежина на вежбите што ги прават.. гледај им резултат..Размислување и теорија да,ама менување на законите на физиката во пракса тешко