Леутор не се произведува повеќе а Аминокор ако нема во ГетРеди нема нигде зошто тие се официјални и единстевни увозници.Знае ли некој со сигурност дека веќе нема Леутор во getready и ако нема дали знаете дали има aminocore и во некои други продавници за суплементс ?
Па најсигурно е да провериш во Спортикс на Ѓороски, зашто тие први донесоа Мутант во Скопјево, Спортикс е спроти европски универзитет, на 50 метра од него е и гет реди ама последниот пат кога бев (пред 2 недели) на нив им беше потрошен мутантот.Леутор не се произведува повеќе а Аминокор ако нема во ГетРеди нема нигде зошто тие се официјални и единстевни увозници.
btw знае некој каде има за сигурно Mutant Whey да не лутам џабе по Скопјево
РецесијаА луге што се дешава со проиводиве се помалце и помалце производители има ?
Се наоѓаПа најсигурно е да провериш во Спортикс на Ѓороски, зашто тие први донесоа Мутант во Скопјево, Спортикс е спроти европски универзитет, на 50 метра од него е и гет реди ама последниот пат кога бев (пред 2 недели) на нив им беше потрошен мутантот.
Ако нема во овие две места, можеш да провериш и во Кали Вита, за нив пред 2-3 недели сигурен сум дека имаа Мутант Мас, за веј незнам.
- Одма после спиењеОсвен по тренинг кога би уште земале доза веј во тек на денот?
Или во превод, кога сакаш.- Одма после спиење
- Меѓу оброци
- По тренинг
- Пред спиење
Секој според потребите како ти одговара најмногу такаИли во превод, кога сакаш.
85% сум сигурен дека видов во CaliVita дека имаа.Леутор не се произведува повеќе а Аминокор ако нема во ГетРеди нема нигде зошто тие се официјални и единстевни увозници.
btw знае некој каде има за сигурно Mutant Whey да не лутам џабе по Скопјево
Се договориве веќе со Gjoroski на обострано задоволство.85% сум сигурен дека видов во CaliVita дека имаа.
Кога знаеш зашто прашуваш?Се договориве веќе со Gjoroski на обострано задоволство.
Сега бидејќи имам останато дел од Isosensation 93 кој е чист изолат а за некој ден би требало да ми стигне Мутант Веј кој е веј разложен на 5 различни видови (пептиди, концентрат, изолат...) поради порамномерна апсорбција планирам Isosensation 93 да го земам само непосредно по тренинг, а Мутант вејот во било кој дел од денот каде ми треба екстра протеини, во ред е вака?
Протеин со месо е лесно.Ај некој ако знае,или ако не го мрзи нека направи точна споредба,пример
колку грама/кила треба да изедеш месо,за да внесеш исто протеин,колку 1 дозерка веј
колку грама/кила треба да изедеш месо,за да внесеш исто креатин колку 1 доза
што све треба да изедеш,за една дозерка гејнер
читав нешто,дека за 5 грама креатин,треба да изедеш 4.5 кила риба...би било добро,да ги знаеме тие податоци.