Сончај се надвор 30 мин истиот ефект го имаш на трибулус.Прочитај ја книгата 4 hour body има доста работи да се научи од неа .Витамин д,4 јајца дневно,човеков 10 години потрошил пари и време за да види што стварно функционира.Трибулус се препорачува после 30 години ако имаш толку а верувам дека не слободно можеш да го земеш.Уште нешто да ве прашам, дали некој од вас има користено трибулус или сличен суплемент на база на трибулус? Значи ме интересира искуство од прва рака ако некој користел
еееееее и јас ова сум го препорачувал.. несум сретнал подобар гејнер од прва рука ова, штета што едно време го немашеСпоред мене подобро решение ти е ова
http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&manufacturer_id=21&product_id=187
Тој што го постираше ти 5.5 кила е али сервирање му е 334 грама што претпоставувам ке го преполовиш според калорииве што ги овозможува. А овој јас што го постирав е доста почист и има и протеин повеќе, 125 грама му е сервирање, плус поевтин е а и ќе ти трае приближно исто како Супер Мас гејнерот.
Зирни го на bodybuilding.com и направи си математика
кај може да се најде книгата ?Сончај се надвор 30 мин истиот ефект го имаш на трибулус.Прочитај ја книгата 4 hour body има доста работи да се научи од неа .Витамин д,4 јајца дневно,човеков 10 години потрошил пари и време за да види што стварно функционира.Трибулус се препорачува после 30 години ако имаш толку а верувам дека не слободно можеш да го земеш.
земи нешто во стил на super charge,исто ко од прва рака да ти кажувамУште нешто да ве прашам, дали некој од вас има користено трибулус или сличен суплемент на база на трибулус? Значи ме интересира искуство од прва рака ако некој користел
Од овие 3, Мега Гејнер иако мислам дека за чиста мускулна маса подобро ти е протеин или пак некој екстра чист гејнер како Изомас.кој е по добар за чиста мускулна маса
??
Наместо да ги даваш тие пари на гејнери и суплементи дај ми ги мене за 3 месеци со моја опрема ќе добиеш 3-4 кг мускулна масакој е по добар за чиста мускулна маса
??
каква е таа твоја опрема ?Наместо да ги даваш тие пари на гејнери и суплементи дај ми ги мене за 3 месеци со моја опрема ќе добиеш 3-4 кг мускулна маса
знаеш што ми е целта,и да се умрсам малце од гејнерот,не е проблем...башка од сеп почињам со ЏКД а таму мноооогу трошам,и подобро би ми дошол гејнер,и на секој 2 месец и креатин...Од овие 3, Мега Гејнер иако мислам дека за чиста мускулна маса подобро ти е протеин или пак некој екстра чист гејнер како Изомас.
Вежбање во природа комбинации на вежби склекови,згибови,чучњеви+ластици+скокање на јаже 3 пати неделно плус исхраната=резултатикаква е таа твоја опрема ?
покрај ова,имам топ исхрана.освен овој период,али у гипс сум..
no,thanks.за болдиранотоВежбање во природа комбинации на вежби склекови,згибови,чучњеви+ластици+скокање на јаже 3 пати неделно плус исхраната=резултати
мој предлог-http://www.napumpajse.com/shop/kreatini-i-stimulansi/crea-pure-micronized.aspxБилдеришта препорачајте ми некој добар креатин (имало и некои што не барале премногу вода пиење, ама вие веројатно знаете повеќе па ќе оставам ваша препорака да ми дадате). Дојден сум од пат специјално во Скопје за да купам само креатин и веќе задутре треба да се враќам, па кажете ми и каде можам да го набавам препорачаниот производ.