se e na kleckanje(shto bi rekla ragazza) trgnato, pred 2 dena bev da se uveram! :smir:
Ama ima oset a? Pivo, sex, pivo, sex, pivo, sex i na kraj tulumbi/baklava! Ke go bide garant!:salut:
Vo bitola imam studirano duri edna godina drugata tato i mame mi rekoja ela sinko vo ohrid molimte zasto ko dojdoja bitola da me praset kaj e fakultetot neznaev kaj e:pos2: bitola e najubaviot grad i najakite zurki se tamo iiiiiii sve e najubo mi nedostiga mnogu
ahhh Bitola..uzivam koga sum tamu..obicno odam sekoja godina za filmskiot festival "manaki brothers" i so da kazam..edostavno bitola si e bitola..one and only..grad so stil ,sharm ,ubavina ,interesno minato.......
Епа имаше "Битола, отворен град.." ама заврши на 25 август, го затвори Владо Јаневски со неговиот концерт..Сега засега нема ништо ново..Во Рачекор пред една недела беше Бразилскиот ДиЏеј Џон Силва..Во неделата беа Дуле и Коки...Сега чекаме да видиме шо ќе има ново ова недела, па ќе бидите благовремено обавестени
Абе знам тие работи поминаја .... нешто ново да изненади некој си реков .
Иначе за Дуле и Коки пак во Расчекор ке бидат баш преге едно паше лепеше плакати го видов ама не видов кога .... значи Дуле и Коки ке ги забавуваат спозорушите и младите а богами и стари ергени во Расчекоритиф , белким ке падни некоја виза :seir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.