бегам колку што може подалеку од лицемерни луѓе,издајци,луѓе кои мислат дека све знаат а у суштина се отупавени и пропаднати од што не им функционира умот како што треба
Јас бегам подалеку од луѓето кои не можам органски да ги поднесам. Многу се такви само што незнам во кој е проблемот. Дали е во мене или во нив. Претежно такви се немакедонците и по националност и по душа (тежок македонец а воедно и националиста сум)
Замаранти, негативци, замаратни негативци, негативни замаранти, луѓе со мртви очи (па, во секоја смисла), ликови кои искажуваат преголем ентузијазам за нешта кои е очигледно дека не ги интересираат, студени места, шлакнати продавачки, луди роднини, пајаци од секој калибар, и тесен простор.
Од луѓе што мислат дека знаат се и дека се којзнае кои на овој свет, а уствари се никој и ништо, од лицемери, лажговци и од сите тие што сакаат нешто лошо да ми направат
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.