Бегам подалеку од...

S

Sheldon Cooper

Гостин
хахаха, од Елена..и некогаш бегам од сестра ми кога ќе сфати дека сум и ја избришал Барби од компјутерот...

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Begam od licnosti sto im e dojdeno samo do kavga,od glup i prost narod,od licemerie,neiskreni licnosti...itn

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
бегам колку што може подалеку од лицемерни луѓе,издајци,луѓе кои мислат дека све знаат а у суштина се отупавени и пропаднати од што не им функционира умот како што треба

Член од
15 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
2
Јас бегам подалеку од луѓето кои не можам органски да ги поднесам. Многу се такви само што незнам во кој е проблемот. Дали е во мене или во нив. Претежно такви се немакедонците и по националност и по душа (тежок македонец а воедно и националиста сум)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ја бегам од кучиња... ама секогаш ме стигаат бе.. треба да набилдам кондиција.. :)

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Бегам подалеку од досадни луѓе, од некои што сакаат само да се караат, од школо...

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Замаранти, негативци, замаратни негативци, негативни замаранти, луѓе со мртви очи (па, во секоја смисла), ликови кои искажуваат преголем ентузијазам за нешта кои е очигледно дека не ги интересираат, студени места, шлакнати продавачки, луди роднини, пајаци од секој калибар, и тесен простор.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.227
Пијани луѓе што добиваат што: гушкаат, добиваат напливи на интелигенција и кажуваат животни тајни со фатен јазик, прават насилни испади :)

Пијан/а си оќеи, иди еби си мајката на страна не ми се внесувај :):)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Сељаци*!

*сељаци како карактерна особина, а не географска одредница

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
... од амеби, суштества кои се наоѓаат најниско на скалата на еволуција, а имаат човечки облик. И од љубоморно - невротичини - лигави кокошки.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Од луѓе што мислат дека знаат се и дека се којзнае кои на овој свет, а уствари се никој и ништо, од лицемери, лажговци и од сите тие што сакаат нешто лошо да ми направат

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Begam podaleku od prosti lugje, zlobni lugje i lugje koi premnogu zamarat so gluposti.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не бегам од ништо бе, само од сопствените гревови :icon_lol:.

Kajgana Shop

На врв Bottom