Барам / Имам потреба од програмер, работа, часови, итн

Член од
21 февруари 2011
Мислења
382
Поени од реакции
486
Mi treba android developer za razvoj na ednostavna aplikacija i publish na play store, pisete pp ako ima zainteresirani
 
Член од
10 февруари 2013
Мислења
240
Поени од реакции
81
Некој со познавање од C ,да ми држи по 2 часа неделно Програмирање,моментално учам,низи,матрици,за цена ќе се договориме во инбокс,пишувајте слободно,јас живеам во Скопје.
 
Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Дипломирав пред неполн месец на електро факултет, смер електроника, радиотехника и процесирање на сигнали. Имам познавања од C, C++,асемблер x86, искуство со програмирање на хардвер (FPGA, микроконтролери Ардуино и PIC16F877A), основни познавања на HTML и CSS.
Барам работа каде што ќе можам да ги искористам овие вештини, макар и да се преориентирам кон веб програмирање, сметам дека нема да ми биде проблем.
 
Член од
10 ноември 2012
Мислења
21
Поени од реакции
4
Back-end и Android developer, со екстензивни знаења од PHP, Java (Android и EE), .NET, и базични познавања од MVC, барам работа како freelancer или како дел од некој поголем проект.

Исто, држам часови по структурно и објектно-ориентирано програмирање (ФЕИТ, ФИНКИ), ако има некој заинтересиран пишете порака, локација Скопје.
 
Член од
14 мај 2010
Мислења
109
Поени од реакции
18
Барам кандидати/приграмери за работа. Се работи за проекти во Џумла. Јас ги познавам основните принципи на функционирање на Џумлата, меѓутоа програмските јазици не се моја специјалност. Кандидатите што ќе ги изберам ќе ги платам. Погодно би било кандидатот да има некое портфолио да прикаже ако работел нешто слично на ова, меѓутоа не е задолжително.

Заинтересираните кандидати да аплицираат преку порака до овој профил.

Поздрав!
 
Член од
23 јуни 2022
Мислења
2
Поени од реакции
0
Барам кандидат кој познава C програмски јазик конкретно за интегрирање на графички интерфејс на контроли.

Станува збор за интегрирање на Nuklear GUI во FilterMeister платформата за развој на Photoshop .8bf филтри. Може по предлог и договор да се интегрира и изборен модерен графички интерфејс.

Ве молам пишете ми приватна порака тие кои се заинтересирани за соработка, ќе се договориме и за цената на услугата.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom