Ајде да изброиме до 100 000 :)

Дали ќе успееме?

 • Да!

  Гласови: 101 43,7%
 • НЕ!

  Гласови: 63 27,3%
 • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

  Гласови: 67 29,0%

 • Вкупно гласачи
  231
 • Гласањето е завршено на .

Kajgana Shop

На врв Bottom