Авто огласи (интересни возила за продажба)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Некни му се јавив на еден, бараше 3000 евра и му викам

„Ах, бате малку бараш, значи нешто не ја бива. Има еден 15000 бара за ваков Мерцедес!“:pos2::pos2::pos2::pos2:

3 години поминаа од сликата :))) Многу работи се менуваат за 3 години :tv: Пример...корозијата

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
3 години поминаа од сликата :))) Многу работи се менуваат за 3 години :tv: Пример...корозијата

Од кај знаиш, може не му е подесено времето на апаратот :baeh: Ако си го гледал претходно да биде објавен е друга работа :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Нешто за колегата од Кавадарци...

(во олку снег ако ставам ланци со ескордот ке излезам секаде :baeh:)

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=463950

патем, со фаровите од 101 го нагрдил.... бандажите добро му стојат (според мене) мада не е возилово за возење по зима. Испаѓа како моторцикл да возиш :)

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Нешто за колегата од Кавадарци...

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=463950

патем, со фаровите од 101 го нагрдил.... бандажите добро му стојат (според мене) мада не е возилово за возење по зима. Испаѓа како моторцикл да возиш :)
Да се само фаровите... Бандажите, никако, ама баш никако не се вклопуваат на вакво возило. Од седиштата верувам има останато само рамот па затоа изгледаат така мизерно. MB/GPW немаат отвор за полнење бензин на тоа место, туку се крева седиштето и се става директно во резерварот. Кровот, ако може така да се нарече, би можел да се направи подобро. Барем не му заварил метален и скроз да го уништи. Воланот е сменет... Шофершајбната е уништена!!! Браникот напред наместен врз оригиналниот и е од Фиат Кампањола - завртен наопаку (се гледа дупката за курблата долу во средина)... Околу моторот не коментирам затоа што оригиналот е стварно ламја, истиот проблем го имав и јас. Вака „среден“ не вреди ни десетинка од цената за која е објавен. Сакам да верувам дека се зафркава човекот, ама тешко.
Отепајте некое време низ Г503 или било кој Вилис форум и ќе видете дека вакви примероци не се продаваат ни за 500 долари.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
не бе мислам дека не е негова колата он има еден јагуар

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Dzish е сведок. 10 пати позачувано NSU 1200C ми го продаваа за 450 евра пред 2 години, а камоли 1500!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Dzish е сведок. 10 пати позачувано NSU 1200C ми го продаваа за 450 евра пред 2 години, а камоли 1500!
Каде отиде тоа чудо? Имаш инфо?

Што се дреми по битолските гаражи...

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Ако не е во некоја гаража сигурно заминал кај ипче (отпадот) NSU принц има и во еден отпад не ми текнува како се викаше.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Дали има некој информација за некој олд тајмер , ама американски , како шевролет (импала или сл) , мустанг , крајслер и сл, нешто пред 70 те.

Kajgana Shop

На врв Bottom