Авио-билети

Член од
10 март 2007
Мислења
29
Поени од реакции
2
Ako nekoj znae da mi kazhe kako da stignam do najevtin avionski bilet do Melbourne.Me interesira i od kade e najpovolno da se trgne odnosno koi avioprevoznici kaj nas i vo sosedstvoto voopshto nudat let do melbourne.Periodot e kraj na juni pocetok ili sredina na juli.:helou:

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
CickoBoja напиша:
Ako nekoj znae da mi kazhe kako da stignam do najevtin avionski bilet do Melbourne.Me interesira i od kade e najpovolno da se trgne odnosno koi avioprevoznici kaj nas i vo sosedstvoto voopshto nudat let do melbourne.Periodot e kraj na juni pocetok ili sredina na juli.:helou:
Клик тука и комбинирај па види шо ке ти одговара а не е лошо да одиш до некоја туристичка агенција да побараш да ти дадат понуди па ке видиш ти со кои компаниi ке се па после тоа ке пробаш он-лајн да си купиш сам/а карта без провизијата нивна :wink:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Јат порано имаја пристојни цени за Ау .

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ej abe i mene mio treбаше ваква темаа:) А за Шведска? Т.е. шо ми треба за да одам Шведска? Шведска амбасада? Имат тие некој сајт? итн итн итн? :) Ех, фала за карта се снајдовме :) од постот горе :) Фала ти многу :)

Член од
29 ноември 2005
Мислења
125
Поени од реакции
0
I jas planiram da idam za Brisbane nekade sredina na Juni. Vo JAT mi ponudija povratna karta za 1200 EUR, ama rasporedot na letanje bese mnogu los i se otkazav. Trebase duri na 6 aerodroma da zastaneme za da stigneme do Brisbane. Dali ti uspea da najdes nesto dobro i od kade?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
На страната за авиобилети нема бе од Мат..Кај можам од Мат да најдам за Стохлом..Или треба на пример преку јат да барам или како то?

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Мартин
Букирај со Чех на оваа страна до шведска- стокхолм би дошло некаде од 300- 400 евра зависи од датумите на одење и враќање. Ви треба само да видите дали има место да букирате и колку пари е и можете или он-лајн да купите билет или на аеродром- скопје.
МАТ- ти се ужас цени аку сакаш прашај и таму пошо си од охрид мат имаш карши жито-лукс до ајриш-паб во Охрид :wink:
еве ти страна од компанијата која според мое искуство има најповолни цени на билети кај нас- тука

Ангелче ти за жал ке мораш да се консултираш со некоја агенција или страната од мојот прв пост долгите патувања како до австралија за жал се малку покомплицирани.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Мартин за шведска убедливо најефтини ти се малев , па јат , па се друго.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
ragazza напиша:
Мартин за шведска убедливо најефтини ти се малев , па јат , па се друго.
Кое е тоа МАлев? Денес ќе ми се јават за виза шо треба да направам а би ви бил мно благодарен ако ми помогните во врска со билетот..Од свое искуство ако има некој :)

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Мадзарите , www.malev.com . Tie se najeftini , nemat nekoja posebna usluga ama za 3 se raboti samo

N

Nephthys

Гостин
Некој да не знае кога и колку чини авионски билет повратен Скопје-Сараево..и преку која компанија ..

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Nephthys напиша:
Некој да не знае кога и колку чини авионски билет повратен Скопје-Сараево..и преку која компанија ..
Imat so Jat od Skopje za Saraevo za 250 evra.

Kajgana Shop

На врв Bottom