Ќути си и дупи си :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.322
a ? дај докажи се сега ме заинтересира бааѓи :pos: може и по пп
Ништо де, ко помала доселена е во Скопје од Кавадарци, бар така ми кажале:icon_mrgr:
Ги знам горе-доле ради дечко и :D А и скоро секоја недела ја/ги гледам пошто се движам низ тие населби :D
Мало е девојчето, прва година е средно и незнам ништо повеќе освен дека иде со типов...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не се они бе, ги познавам и двајцата по лик :icon_mrgr:
Повисоки се и двајцата...
Девојчево накај Козле живее мислам, Кавадарчанка е...
Ако е таа, ондак прва година е средно...
Овој и е дечко, постар е некоја година мислам, лани се курчел многу па јадеше ќотек од членови на Комити :sneaky:
Тоа е најбитниот дел. :icon_mrgr:
Него сеа го гледав клипот, ова ако е ебање.... Ја па мислев стварно се пуфтале :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.322
Тоа е најбитниот дел. :icon_mrgr:
Него сеа го гледав клипот, ова ако е ебање.... Ја па мислев стварно се пуфтале :pos:
Има другарчиња Шверцери, али он не е дел од нив или можда грешам пошто во поново време сите што се Анти Комити ги собраа, без разлика дали се Албанци или Босанци/Турци/Македонци итн:icon_mrgr:

Z

Zona Pelucida

Гостин
Се избришале двајцата од фб за да не испадне дека се тие. Па и на крај краева ова не е ништо во споредба со тоа што јас имам видено во парк и на кеј. Еднаш видов хард кор трљаџии на кеј и тоа сред бел ден овој уште малце у воздух ако не ја фрлеше. Дркаџии на тони има во стариот дел, дури еднаш имаше еден да не речам, се стимулираше у сред Вардар, додека пецаше риби, а еднаш еден си го плискаше на чешмите и од тогаш не пијам веќе вода во стариот дел. Еднаш еден циго со девојка му на 2-3 метра од мене позади грмушки имаа doggy style. Исто така имам видено швалери и двајцата имаа по 50 години да речеме се лижеа по вратови се лапаа и драпаа, ми се згади за доживотно. И да не сум воајер или нешто слично едноставно секогаш се погодувам на погрешно место и во погрешно време.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.322
Коментар на видеото:
MOLIM VAS, MORAM NESTO DA KARAM, MOZE BROJ OD OVE? PETKO DONIJO POKVARENO PIVO ZA 1. MAJ NISAM JEBO NISTA ONOMAD NAPIJO SAM SE RAKIJE KAJSIJE I SRAO SAM SVUDJE PO SUMI PA SAM UJUTRU PALIO WC PAPIR POZZ
:pos::pos::pos:
Јез да е тролање ама сум се убил од смеа :pos:

Член од
10 јуни 2012
Мислења
82
Поени од реакции
57
5 минути трлање, цел живот заебавање :D

Kajgana Shop

На врв Bottom