Љубовно резиме за 2013

Член од
26 август 2013
Мислења
212
Поени од реакции
238
годинава се на се фатено беше средно жалосно. имааме неколку пати скини-врзи за на крајот пред некое време си кажеме чао. разбрав дека девојчено не е за мене. нема да ја нарекувам со погрдни зборови оти не заслужува и криво ми е шо за некои работи немаше трпение. да беше уште малку пострплива, да оти ќе сакав да одеме на нешто повеќе а вака ништо. беше шо беше, по добро ке ми остане у сеќавање и тоа е. сега за сега сакам да си дадам малку време на самиот себе па здрави и живи у 2014 год се надевам на подобро. се шо сакам е да најдам особа шо ке знае да ме разбере и пред се сака. tutto qui :D
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Раскинав врска во февруари ( и после некој ќе ми збори за февруари :icon_lol:) и тоа беше тоа генерално цела година. После тоа бев зафатена со магистерски, чуда, аплицирања за летни школи, ни на крај памет не ми текна да се замарам со врски, а тој тренд дефинитивно ќе продолжи и во 2014. Имам јас и попаметни работи на кои можам да си го потрошам времето и тоа и го правам. :)
 

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
Вај година играх Руски Рулет,ама пред да си испукам куршумо у главата мажјако го фати пиштоло и куршумо заврши у sидо.Е саа помачиме се да го поправаме sидо и на крајо арен излезе.
 
B

babsyy

Гостин
Најбоље година на љубовно поле ми беше оваа. Без стрес, без нервози. Чил, љубов, пријателство. Две краткотрајни "врски" (веза- без обавеза:D). Потоа следеше период со еден куп обврски во кој не можев ни да размислувам за врска, меѓутоа сега сум си во една убава стабилна врска и мноогу ми е убаво. Добив претерано мила особа, љубовник и пријател пред се', кој ме разбира и поддржува во се' и многу сум среќна поради тоа:love: :)
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.342
Резиме... љубовен живот во 2013...
Ајде, да се поклонам и почнам... да...
Започна емотивно... продолжи емотивно... 10 години брак...јбг... уште едно дете добивме, тоа ваљда влијаеше.
Имаше малце турбуленции, па се смирија турбуленциите.
Пак емотивно...
Во рана есен пак некои турбуленции, преиспитувања, ова она... и сега некако мирно... досадно, брачно...
Љубовта си е тука... со различен интензитет.
 

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Годинава ми беше една од најбурните на љубовен план дефинитивно и искрено посакувам 2014 да биде помирна!
2013 почна со завршување на една подолга..хмм..да ја наречам врска, иако повеќе беше 2 и кусур годишен обид за врска со постојани препреки и падови и на крај заврши мачењето и за двајцата негде во февруари.
Ко да не беше тоа доволно, одеднаш од нигде никаде се појави бившиот што беше пред оваа врска и одеднаш сакаше да се смириме зошто сфатил што имал покрај него и колку многу ме сакал..ја си се спремав за на апсолвентска екскурзија и не ми ни беше до врска, а камо ли да се смирувам со него така што му реков дека е too little too late.
На средина на пролетта и почетокот на летото имаше 2 краткотрајни плеткања со типци кои што дефиитивно беа само за забава и ништо повеќе, и на крај краева послужија за целта :pos:
Потоа имаше еден тип што испадна тотален мрсулко! Ми симињаше звезди како ненормално му се свиѓам и сака да е со мене и бла бла, ме молеше за кафиња, кажуваше колку сум била интересна и фина за разлика од бившата (со која што неодамна имаше раскинато) за да на крај од други луѓе дознаам дека он уствари цело време потајно се надева и се обидува да се смири со бившата. Остај тоа, туку и таа се вика како јас, иронично зар не? Така му го спопикав на крај што сеа секогаш кога ќе ме види со поглед ме моли здраво да му кажам, а јас само го одминувам, што не е во мој стил ама секој со тоа што си го заслужил!
И тогаш се појави еден тип, со кој повремено се дружевме годинава ама никогаш не го глеав како нешто повеќе од пријател. Но одеднаш нешто се смени и ми стана толку мил и некако ми прирасна за срце и буквално се радувам секогаш кога ќе го видам. Чувствувам дека има нешто од негова страна, приметувам по начинот на кој ме гледа и како прави муабет со мене, онака двосмислен муабет што оние со што оние кои не` познаваат сфаќаат дека нешто има и цело време "навиваат", literally :pos: нешто да се случи. И искрено се надевам дека оваа година ќе ми заврши убаво, со некој кој ми одговара и физички и карактерно и ми е забавен и ме смее и ми обрнува внимание..и се надевам дека 2014 ќе почне многу подобро од 2014! :pipi:
That's all folks :)
 
Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Оздравување од еден, грешев со друг.
Оздравував од овој другиов со погрешен.
Пак се вратив на овој вториов, погрешниов.
Абе каша попара. Да ти ебам годината. Вака не е било, ниту ќе биде.
Белки подобро ќе станува, оти полошо неможе.

Е тоа. Решив веќе со зафатени не и сега гледам колку е тешко уствари. Ама реков, не одам повеќе со ниеден додека не ги осетам тие пеперутките пак у стомак.
 
Член од
2 јануари 2014
Мислења
3
Поени од реакции
1
Slabo, edna tipka so idev so nejze nekojsi mesec, i use edna tipka so kao se muvavme, pa se zalapa so druga tipka pred mene i mi se skrsi filmot

ali ne se zalam, najdov mn jaki porki ovaa godina. :)
 
Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Јака година...прекината врска од 2 години,па потоа прекината врска од 2 месеца :) и во двата случаи беше интересно ;) се надевам на асална врска во оваа 2014 ...и мислам дека конечно ќе бидам со таа што сакам !! <3

Sent from my C2105 using Tapatalk
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.092
Поени од реакции
16.290
КАТАСТРОФА 3 раскинања, 1 пропаднат обид после долг период на упорност. Али тоа е :) поќе среќа ова година.
 
Член од
3 ноември 2013
Мислења
78
Поени од реакции
126
Да не се повтори!!! НИКОГАШ!.. На почетокот на 2013 ми почина дечкото што го сакав МНОГУ! по некој месец започнав друга врска - Мора да се продолжи со животот нели.. И се заврши лошо малце пред крајот на годината и неможам да се опоравам. 2014 - Биди понежна со мене ТЕ МОЛАМ!.....
 

Kajgana Shop

На врв Bottom