Принцезичка
courage is contagious
- Член од
- 12 декември 2008
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 348
Откачи го . Тој не те гледа како човек туку како предмет и трофеј. На почетокот ти кажувал дека те сака за да има пристап до твојата вагина , потоа кога видел дека го сакаш не се ни трудел да те лаже за да те легне, полудува не дека те сака туку затоа што сака да ја задржи контролата врз тебе како предмет и пристапот до дупката твоја. Доколку те сакаше ќе идевте официјално и немаше да те третира како ѓубре. Не си врти филмови во главата дека има чуства , верувај ми ако имал чуства немаше да го пишуваш постов . Игнорирај ги останатите што те советуваат. Прекини , преболи и сврти нова страна. Сите останати игрички и глупости се губење време и единствениот будала и губитник ќе бидеш ти...vo pocetokot toj mi kazuvase deka me saka ..a sega nekako se pravi mn laden kako da mu e strav da pokaze nekoi custva sprema mene i mi veli jas ne te sakam...a imame sex..da sakase da me iskoristese samo ke odese so mene 1 ned i tolku ...no mene sega mi e zosto taka postapuva zosto mu e strav da gi iskaze svoite custva ...inaku probav da go testiram si napraviv vo vrska na fb i toj polude...sega me interesira zosto e takov ?kako da izvlecam nekoi raboti od nego?
Верувај ми ти го кажувам ова како машко ние сме многу територијални
Нормално можеш да продолжиш да бидеш неговото верно куче/ играчка/дупка што и да претставуваш за него не неговата девојка