Така си мислев дека испаѓа.Тој со роговите
18 - 1,5 со џемцка ти = 16.5значи останав со неа само зашо после две ама онака најлуди години ми се смачи од оној живот со се вика секоја вечер друга
Па цудно ке се понаса коа си дозволил и нормално дека ќе си игра ку**ашак со тебе. Си нашла овца и ќе ја стриже т.е батка за неа си најбољи у цело маало.:helou:значи останав со неа само зашо после две ама онака најлуди години ми се смачи од оној живот со се вика секоја вечер друга се заљубив стварно у неа останав подолго и тоа е причината и поради која се правам наивен со би се рекло првиот ден кога дознав се сретнавме муабет да правиме се ми изгледаше како крај али како најпрво едно пола саат нејкеше да ми признае али после ми призна и почна да плаче и слично и немозев да кажам не и така беше два дена после тоа почна да се понаша ко ја да сум ја варал а типацот од тетово е и со значи ради него се расправаше со мене после едно време прекина али сега пак цудно ми се понаша...дека е по парите не би рекол искрено и пред некој ден прочитав порака кај неа адресирана кај теткаи : бидете срекни јас веќе нисо не правам со ..... иако ми се свијѓа се надевам ек помине а со александар сум и ке бидам во врска али нз како ке иде.....казујте со да правам....
Му го мереше?:raz:а па за алатот за тоа сум 100 посто сигурен дека нее ми рече едноставно дека и се свијгал и дека тоа било кога јас и она се испокаравме а она отиде у тетово кај теткаи.........
Или бегај, или носи роговизначи останав со неа само зашо после две ама онака најлуди години ми се смачи од оној живот со се вика секоја вечер друга се заљубив стварно у неа останав подолго и тоа е причината и поради која се правам наивен со би се рекло првиот ден кога дознав се сретнавме муабет да правиме се ми изгледаше како крај али како најпрво едно пола саат нејкеше да ми признае али после ми призна и почна да плаче и слично и немозев да кажам не и така беше два дена после тоа почна да се понаша ко ја да сум ја варал а типацот од тетово е и со значи ради него се расправаше со мене после едно време прекина али сега пак цудно ми се понаша...дека е по парите не би рекол искрено а па за алатот за тоа сум 100 посто сигурен дека нее ми рече едноставно дека и се свијгал и дека тоа било кога јас и она се испокаравме а она отиде у тетово кај теткаи.........и пред некој ден прочитав порака кај неа адресирана кај теткаи : бидете срекни јас веќе нисо не правам со ..... иако ми се свијѓа се надевам ек помине а со александар сум и ке бидам во врска али нз како ке иде.....казујте со да правам....
подобро да бидеш сам, отколку со некоја која ќе праи будала од тебе.dzish ме располози со песнава жими се зверка си иначе се плашам ако оладам да не дојде крај на врскава зашо е ваква ситуацијава......никогаш амам никогаш не мислев дека ке пуштам солза за девојче али оваа беше првата за која го напраив тоа
РАСКИНИ И ИЛИ НОСИ РОГОВИ !ств незнам со ми станува али кога сум со неа размислувам ко 3 годишно дете и ај ако може за крај еден закључок со да правам ве молам бидете сериозни
Колку време излегувате? Колку време се знаете?Ми излезе еден проблем, излегувам со едно девојче ама некако многу ми е срамежлива и стегната, уште неможам да ја смувам, пробував да ја опуштам и малку по малку попушта али страв не ми е да не остане само на тоа, мислам дека треба да почекам некое време, али пак од друга страна не знам зошто така ми прави, апелирам до вас кајганџии, кажаувајте што да се прави..
Колку време излегувате? Колку време се знаете?Ми излезе еден проблем, излегувам со едно девојче ама некако многу ми е срамежлива и стегната, уште неможам да ја смувам, пробував да ја опуштам и малку по малку попушта али страв не ми е да не остане само на тоа, мислам дека треба да почекам некое време, али пак од друга страна не знам зошто така ми прави, апелирам до вас кајганџии, кажаувајте што да се прави..
чим се немаш ни мувано ни нишо тогаш немаш ни што да изгубиш иди на една карта да или не...!Ми излезе еден проблем, излегувам со едно девојче ама некако многу ми е срамежлива и стегната, уште неможам да ја смувам, пробував да ја опуштам и малку по малку попушта али страв не ми е да не остане само на тоа, мислам дека треба да почекам некое време, али пак од друга страна не знам зошто така ми прави, апелирам до вас кајганџии, кажаувајте што да се прави..
чим се немаш ни мувано ни нишо тогаш немаш ни што да изгубиш иди на една карта да или не...!Ми излезе еден проблем, излегувам со едно девојче ама некако многу ми е срамежлива и стегната, уште неможам да ја смувам, пробував да ја опуштам и малку по малку попушта али страв не ми е да не остане само на тоа, мислам дека треба да почекам некое време, али пак од друга страна не знам зошто така ми прави, апелирам до вас кајганџии, кажаувајте што да се прави..
Побарај ја за жена...ств незнам со ми станува али кога сум со неа размислувам ко 3 годишно дете и ај ако може за крај еден закључок со да правам ве молам бидете сериозни