Dogovorete se da se muvate.Mu$tRiK:P напиша:Одам со едно чупе веке недела и пол ама се јави еден пролем кај мене. Не дека не ја сакам ама работата е дека ми претставува обврска да излегувам со некој, а убо си врвиме не е лошо, ама и поретко се фледаме. Дали да му раскинам ии шо да правам......
Помагајте...
Епа тогаш шо да прам ако му се скарам страв ми е да не ја повредам а пак вака не можам поке, осекам појке терет и обврска отколку задовлство... шо да прам....Fortune напиша:Не е решение да се муваат. Ако не може да и` обрне внимание, зошто да и` дава лажни надежи дека еден ден ќе се среди се` и дека ќе имаат нормална врска, таа да се надева за џабе на тоа?
Мал си сеуште за да одма ги знаеш тие работи.IzGuBeN напиша:Имам проблем.Убав сум...згоден...и се.Некои девојки ми кажувале дека им се допагам и др.Но кога станува збор јас да сакам некое девојче не знам како да и кажам.Ете на пример пред некоја вечер бев во еден кафич бендисав едно чупе... се познавав јас со неа.Игравме и потоа не знаев што да правам како да и се пуштам.Се блокирав.А и незнаев што да и речам.Форумџии поможете ми... во таква или слична ситуација што да правам.Мислам дека ме свативте!?
П.С.Имам 15 години
Може да ми се даде!Kажи ми некоја твоја финта!на пр. Како ти ја ќари последната женска...или било којаMetamorphosis напиша:Мал си сеуште за да одма ги знаеш тие работи.
Полека со текот на времето, повеќе испаѓање, дружење со женски, играње со нив, ќе ги научиш сите финти како да им се пушташ и да ги ќаруваш.
Совет неможе за ова да ти се даде затоа што кај сите е индивидуално, така да лека полека сам се ќе научиш, не се брзај.
Само смешкај се и симнувај ѕвезди...верувај успева!IzGuBeN напиша:Имам проблем.Убав сум...згоден...и се.Некои девојки ми кажувале дека им се допагам и др.Но кога станува збор јас да сакам некое девојче не знам како да и кажам.Ете на пример пред некоја вечер бев во еден кафич бендисав едно чупе... се познавав јас со неа.Игравме и потоа не знаев што да правам како да и се пуштам.Се блокирав.А и незнаев што да и речам.Форумџии поможете ми... во таква или слична ситуација што да правам.Мислам дека ме свативте!?
П.С.Имам 15 години
Zalapaj ja Ne prifakaat obicno zenskite da igraat so nekoj so ne im paga mnogu na oko.. Znaci.. Si imal sansa sho.. Najbolje u takvi momenti ti e da ja zalapas ebate..IzGuBeN напиша:Имам проблем.Убав сум...згоден...и се.Некои девојки ми кажувале дека им се допагам и др.Но кога станува збор јас да сакам некое девојче не знам како да и кажам.Ете на пример пред некоја вечер бев во еден кафич бендисав едно чупе... се познавав јас со неа.Игравме и потоа не знаев што да правам како да и се пуштам.Се блокирав.А и незнаев што да и речам.Форумџии поможете ми... во таква или слична ситуација што да правам.Мислам дека ме свативте!?
П.С.Имам 15 години
Ubavo ti vika toa ti e spas!!:zlo:girlll напиша:Zalapaj ja..Najbolje u takvi momenti ti e da ja zalapas ebate..
Што знам како да ти објаснам, се е хемија. Секој контакт со женското е на некој начин хемија, секој поглед, секое мирисање (душкање) доколку играте заедно, секој физички контакт. На пример ете кажа дека играш со некоја, ти кажува дека и се бендисуваш, правите пауза и стоите настрана, додека го правите тоа пиете сокче (иако ова веќе го нема ама нема врска, сега алкохол пијат децата), и почнуваш онака муабет да и правиш, некои зафрканции, ја смееш, па пополека ја фаќаш за половинче онака изненадно, па пак се смеете, се шмекате, некој бош муабет правите и на крај одите да играте пак. Најважно во тие моменти е да се релаксираш, да не мислиш што како ќе биде туку едноставно паметот пушти го на пасење. Така ќе направиш една вечер, па кога ќе си одите ќе и кажеш дека сакаш на кафе да одиме, па кога ќе отидете на кафе, пак некој бош/општи муабети, пак зафрканции, смеење. На кафе-муабетот ќе закажете да излезете пак, е кога ќе излезете ќе ја примениш истата тактика од погоре но само со една разлика во еден момент кога ќе биде она смеењето, физичкиот контакт на половинче, рамо, рака ќе ја фатиш и ќе ја бациш, нежно не одма со јазик, после тоа веќе се ќе биде лесно.IzGuBeN напиша:Може да ми се даде!Kажи ми некоја твоја финта!на пр. Како ти ја ќари последната женска...или било која