Zdravo na site jas sum nov clen pa taka ako pogresam na nekomu nesto odnapred se izvinuvam, sakam mojot problem da go spodelam so vas.
Se sluci pred nekolku godini(tri) togas odev vo sredna skola i bev cetvrta godina, imav decko ama seks so nego nemav,samo se drzevme za raka se baknuvavme i nisto posebno posle nekolku meseci raskinavme, togas zapoznav eden decko cisto slucajno mnogu mi se svigase a i se zasviga i na cimerka mi(samo da kazam jas ucev vo stip)no bidejki taa si imase decko se otkaza od nego a jas trebase da prezemam nekoja akcija
se rasprasav po edni drugarki sto go znaat i mi rekoa deka nemal ni edna seriozna vrska se nesto po mesec dena a on imase veke 19 godini pa taka se razocarav malku, ponedelnik bese bevme kaj niv na gosti toj studirase vo stip i sedevme dvajcata nadvor koga toj me baci prvo sakav da go odbijam deka zenskar da ne me iskoristi za edna vecer ama nemav srce i bidna sto bidna taa vecer bese mnogu ubavo, cekav da dojde sabajleto da vidam dali ke me pobara, toj mi se javi sakase da izlezeme i taka se pocna imavme vrska bevme po cel den zaedno ni bese ubavo toj mnogu me sakas a isto i jas nego imase napraveno mnogu ubavi raboti za mene cel zivot ke gi pametam , problemite pocnaa posle godina dena(za taa godina retko se razdelivme) koga doznav deka bivsiot mi so toj sto nemav nisto se fatil so edno devojce sto me nervirase resiv da i se odmazdam i da otidam edna vecer so nego, se sluci taa vecer no togasniot decko dozna imase karanica ova ona no za nekoe cudo se smirivme bev presrekna zosto go sakav, no posle tri dena gi fativ so cimerkata vo krevet toj se smiril samo da mi se odmazi zosto go poniziv.
Veke pominaa tri godini jas uste go sakam samo da napomenam toj bese mnogu blizok so brat mi(imam postar brat) i brat mi uste mi prefrla za nego i koga i da fatam decko mi se kara
i posle tri godini aj do nekade komuniciravme ama sega doznav deka zasakal druga i neke da slusne za mene sto da pravam znam deka nema sansi da go vratam sto mislite vie.