Help!!! Ми треба едно романтично љубовно писмо... Со девојката одам 1 година и 7 месеци, имаме мали проблеми бидејки таа седи во интернат и се гледаме само преку викенд и сеа сакам да ја изненадам со мал подарок зачинет со едно љубовно и романтично писмо:smir: Somebody help me!!!???
Odlicno zapali ona so pismoto... se naezi celata zaplaci... eden saat mi placese i mi kazuvase deka me saka i deka i nedostiga letoto koga po cel den bevme zaedno...
Не ти требаат писма за да постигнеш нешто, било што. Треба искрено да ја сакаш и да и веруваш. Да, писмото кое ќе го напишеш е навистина убав гест, внимание и ќе остане како убав спомен. Секогаш кога ќе помисли на тебе ќе може да го прочита и да се почувствува сакано, оти тоа писмо и го дал некој кој искрено ја сакал и кого го сака, некој кој во животот и значи најмногу. Писмото нема да ја натера да верува во твојата љубов, туку делата кои ќе ги направиш за да ја докажеш љубовта која ја чувствуваш за неа ќе направат вашата љубов да расте се повеќе, но писмото ќе биде само мал потсетник на убави моменти поминати со сакана личност. Не е важно колку години имаш, важно е срцето да сака искрено. Немој да се потпираш само на писмово, покажувај и дека ја сакаш. Сега си решил нешто со писмо, а следниот пат?! Пак ќе и пишеш и ќе чекаш реакција? Толку ли е тешко в очи да ја погледнеш и искрено да и кажеш што имаш да и кажеш?! Сеедно каде е, сеедно е дали сте блиску или сте подалеку ако искрено се сакате се` ќе си биде в ред. Кога сакаш некого значи дека не треба да го напнуваш за ништо, треба да му веруваш и најважното да му дозволиш да ти покаже дека те сака. :smir:
Значи најважно е да и покажеш дека и веруваш и дај и шанса да ти покаже дека те сака. Тоа е единствен начин да докажеш дека твојата љубов е вистинска