la-loca
Immortal...
- Член од
- 24 јули 2009
- Мислења
- 2.545
- Поени од реакции
- 1.252
U'r sick...Hi, my name is D and i fuck my shrink. What the "middle finger" is my problem?
U'r sick...Hi, my name is D and i fuck my shrink. What the "middle finger" is my problem?
Thank you for noticing.U'r sick...
Имаш 2опцииMozhe help ..
Sakam podolgo vreme edno tipche .. & se beshe okey .. Ne zapozna edna moja drugarka. & toj me svigjashe mng i trebashe da se muvame :back: . :$ I ja takfa presrekjna i kazhaf na edna drugarka se onaka .. & posle nedela dena ona se smuva so nego. Bez da mi kazhe .. :S duri mislam i deka se fateni sega .. ii se ponasha ko da e najnormalno se ..
& sho e najglupoto on ushte e onaka light sprema mene. & koa kje se vidime non se gushkame ..
Somebody help me ..
Имаш 2опции
1. Батали ги и двајцата, особено "другарка ти" и смувај си се со друг дечко и не покажувај пред нив дека ти е мачно.
2. Врати и на другарка ти, бори си се со дечкото и освој го повторно нека си ја треска она главата после
не замараш!!!Thnx na site .. Ama ednash koa se vidof so nea ona bash vaka u faca mi kazha : KAZHI MI SHTO SAKASH TI OD NEGO, GO SFIGJASH USHTE? KAZHI MI ZA DA SI ZNAM SHO DA OCHEKUVAM OD TEBE !
I nemaf sila da i recham deka mi e krivo sho mi go zema .. :S a on znae deka go sfigjam -.- barem sigurno primetuva .. :S mrazam shto ve zamaram vaka .. ali ochajna sum genijalno
не замараш!!!
таман е it's PAYBACK TIME
многу нефер игра од твојава другарка.
време е за војна.
треба малце да се рационализираш,значи кажи и на другарка ти дека си била со него дека сте се мувале И.Т.Н
а него кажи му дека другарка ти рекла дека нема поим и дека е забеган и дека му е мал ете така.
па после нека си ги вадат очите.
и ќе видиш како ќе стане интересно:zlo::zlo::zlo::zlo:
кажав јасно биди рационална...против тебе се ама ти можеш да направиш они да си пишат на фејсбук меѓусебно така како шо другарка ти ти пишела тебе ОД ТЕБЕ ЗАВИСИHahahaha a zamisli posle protif mene da se svrtat ? :pos2:
Mislam .. Ona i vishe e protif mene. Neznam zasho ama po topici i po facebook onaka pishuva statusi za mene. ^o) treba obratno malce da bide. ne ona mene da me mrazi ali aj.. :pos2:
браво браткажав јасно биди рационална...против тебе се ама ти можеш да направиш они да си пишат на фејсбук меѓусебно така како шо другарка ти ти пишела тебе ОД ТЕБЕ ЗАВИСИ
ќе му кажеш на тој торкото дека имаш друга симпатија и дека се муваш со него....а на твојата другарка дека торкото рекол за неа дека само му е за губење време и дека тебе те сака....абе малце иновативност...
Mozhe help ..
Sakam podolgo vreme edno tipche .. & se beshe okey .. Ne zapozna edna moja drugarka. & toj me svigjashe mng i trebashe da se muvame :back: . :$ I ja takfa presrekjna i kazhaf na edna drugarka se onaka .. & posle nedela dena ona se smuva so nego. Bez da mi kazhe .. :S duri mislam i deka se fateni sega .. ii se ponasha ko da e najnormalno se ..
& sho e najglupoto on ushte e onaka light sprema mene. & koa kje se vidime non se gushkame ..
Somebody help me ..
Thnx na site .. Ama ednash koa se vidof so nea ona bash vaka u faca mi kazha : KAZHI MI SHTO SAKASH TI OD NEGO, GO SFIGJASH USHTE? KAZHI MI ZA DA SI ZNAM SHO DA OCHEKUVAM OD TEBE !
I nemaf sila da i recham deka mi e krivo sho mi go zema .. :S a on znae deka go sfigjam -.- barem sigurno primetuva .. :S mrazam shto ve zamaram vaka .. ali ochajna sum genijalno
Леле деца... Најдобронамерно - аман со тој фејсбук веќе и слични социјални срања. Не е можно толку битна референтна точка да ви бидат.абе другарка и и пишела лаги пи фејсбук аа па?? некои работи не се трпат има многу варијабили.
Нека се најдат на само на кратко, може на журка, може во ходник, небитно... нека го залапа онака јако и нека си отиде на час или што и да прави понатаму.Луѓе ај помогнете и на мојата друшка...
Значи вака, девојчето е заљубено у едно копиле до уши. Уште од 1ва година средно. Сега се 4 година и се во исти клас. Таа цело време го сака, а мисли дека и тој има чувства спрема неа, само се праи многу фраер, као демек кој сум јас кој сум јас..... А другарка ми е мн откачена, многу друзељубива но незнае како да му каже. Тие во тие 3-4 години повеќе пати се имаат карано. Дури ми рече евдај чекав да се скарам со него, само да му ги погледнам очите. А инаку незнам типот што чека. Нема девојла, а другарка ми нонсоп го гледала, му се смеела, тој никако не сака да збори со неа...
Решение? Начин?