- Член од
- 5 август 2007
- Мислења
- 3.586
- Поени од реакции
- 2.608
Можам да ти кажам од А до Ш, и примери и триста глупости, и за се да речиш дека сум во право. Ама пак џабе ќе биди.Знам колку ти е тешко. Само едно ќе ти кажам. Не е проблемот,во тоа колку си заљубен, и колку многу ја сакаш. Проблемот кај тебе е, дека мислиш , дека после незе на светов ништо не останува. Дека ако не е таја, ти никогаш појче нема да најдиш жена како незе, и дека таја ти беше последниот воз. Ако не е така, да ме плукаш в лице. Само да знаеш. Ако си маш, и ако го издржиш ова сега, макар и колку и да е тешко, по извесен период кога ќе си го прочиташ постов(не мој, твој) ќе се смееш.Zdravo , najprvo izvinete zatoa sto ne pisuvam so kirilicna podrska .
Sakam da ve zamolam za pomos. Vaka znaci so devojka mi odime 3 godini i 4 meseci.Odsekogas bev toj sto trcase po nea, pravev se za nea bas se, se samo da ja vidam srekna i radosna toa me ispolnuvase najveke (i uste me ispolnuva koga e takva).Jas bev toj sto duri i nejznata vina ja prifakav kako da e moja i jas i se izvinuvav samo da neam karanici .Sekogas koga ke bev nervozen i sakav da se raspravam so nea toa ne mi odese , zatoa sto koga ke se vidovme taa so samiot pogled me smiruvase, i nemav srce da se raspravam so nea. Sekoja nejzina bolka, sekoj nejzin problem sto ja povreduval mene 2 pati poveke me bolese od nea, mrazam koga ja gledam tazna i ne raspolozena...Vo nea sum vljuben, taa e devojkata na mojot zivot, ja sakam duri poveke od sebe, se bi rizikuval samo da bidam so nea... Posledniov mesec rabotite se svrtea 360 stepeni na loso. Prvo problemot bese sto mnogu sum i baral da vodime ljubov, taa mislese deka so nea sum samo zaradi sex.
No toj problem go resivme i rekov deka poveke nema da i baram se dodeka taa samata ne posaka da imame odnos.
Potoa pocna nekako da me izbegnuva.Vrskata ne se odvivase isto kako i predhodno.Taa otide kaj baba i na 7 dena, tamu se dopisuvala so neki tipovi od mirc , napravila novo msn ( lazno) koe im go davala.Mi kaza deka na mirc pravele muabet za seks, no jas bev lut vo sebe no ne i se nalutiv sto go napravila toa predpostavuvam toa bilo od dosada i zavfrkancija.
Eden den kaj eden nejzin ''drugar'' vlegov na chat(za prv pat toj na chat), tamu me precekaa i pocnavme razgovor. Razgovorot mi trgna so edna od chatot , i pravevme muabet opsirno.Muabetot ne go trgna od temata SEX , jas na pocetokot pocustvuvav nesto somnitelno , no si rekov ako de sto e toa vazno , zafrkancija nikogo nema da ubie.Gi kazuvase site raboti sto jas gi obozavam vo sexot site raboti sto me palat kaj zenska mi...Po dolgo muabetenje i rekov da se zapoznaeme, taa pocna odma da mi kazuva ne sum banjata ova ona, i rekov ok togas drug pat. Utre denta pak ja prasav da se vidime da se zapoznaeme i mi vika pak ne sum spremna ne sum banjata i jas i rekov ok samo da se zapoznaeme ne sakam nisto da imame. I taa posle toa mi kaza deka bila zenska mi. Od toj den jas nemozam da se smiram, imam bezbroj problemi-psihicki.Premnogu me povredi toa sto raskinavme zaradi takva glupava rabota i se custvuvam prasno,grozno , srceto mi se skrsi na 1000 parcinja , nemozam da opisam... Nikogas ne sum ja izvaral devojka mi , so nea uste sme vo kontakt, i sakam da mi pomognete sto da pravime, baram sovet od vas dali vredi da se raskine tolku dolga vrska za edno vakvo smotano ''flertuvanje'' po chat.
Odnapred vi balgodaram za pomosta.
Нема што да бараш помош, и ти самиот знајш дека тој е единствениот начин, само во ситуацијава, бараш ‘дупки во законот‘. Брат, и да се смириш џабе ти е, морам да ти го кажам ова диретно, за тебе е поубо. На чупето му се скурчило куро твој, сака друг. И знам дека и самио си свесен за тоа, ама се правиш чор на очи.
И пак че ти речам, можам до утре сабаље да ти прам муабет, дека врската ви е готова, ама тебе од едното уво ти ќе ти влези, од другото ќе ти излези.