На неа и е супер туку мислеше. дека на мене не ми е добро и затоа неможам да свршам...мене ми е добро но не доволно добро за да свршам. Инаку нема везе мене лично тоа не ми смета многу за да несакам со неа да бидам или да барам друга. Повеќе таа беше уплашена дека несакам со неа...иако несме баш најкомпатабилни сексуално добро ни е. Како и да е повеќе друга е работата за некоја фината да не знае некој.[DOUBLEPOST=1398362097][/DOUBLEPOST]На нејзино место, секоја девојка би се запрашала и би се осетила како таа што се осетила, дека не те пали доволно итн. Тоа ич не е чудно.
Ако тебе ти е се ок, прашај ја и нејзе. Ако и е се ок, немате проблем.
А вие сте ја направиле голема работата, за на доктор. Што може тој да направи, нејзе помала, тебе поголем за да се осеќате?
Ако ви е арно, терајте, ако не, кажете си дека ви е лош сексот и барајте си нов партнер, зашто не сте најкомпатибилни за секс.
Ај ќе пробаме....во основа ич не ми е страв од несакана бременост. Фала[DOUBLEPOST=1398362206][/DOUBLEPOST]Пробај у различни пози.т.е у некоја поза со споени нозе.ако и на овај начин не можеш,ондак ја повеќе би рекол дека е нешо до тебе а не до неа.т.е можда некој психички страв од несакана бременост или слично да ти влијае на тоа да свршиш во неа.
Свршува ич не и e проблем вика дека и баш и одговарал мојот дека и бил таман ни голем ни мал. Ама дека е влажна ептен е се цеди може и тоа да е дел од проблемот. Пробаме еднаш анал ама не беше правилно изведено ќе пробаме пак. И јас сум за ова а и она се согласува.И мене ме интересира дали она свршува т.е. дали воопшто чувствува нешто. Голема влажност е сериозен проблем.
Друже пробај анал, да видиш дали ќе го имаш истиот проблем.
Последно уредено: