Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.

razbirashh

No puedo,tengo nobio.
Член од
11 мај 2014
Мислења
983
Поени од реакции
2.202
Од следна година не би било лошо оној што сака да се резили на ова Фрик Шоу, тоа да си го прави на сопствена сметка, а не од народни пари. А МТВ наместо градење кареири на политички подобните певаљки, со тој кеш ко за промена може да снимат некоја детска серија или сл. кај што се пропагираат некои нормални вредности, а не педери у хеланки и брадосани травестити.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Немавме црнци, немавме хомо (туку напротив понуда за хетеро брак) и јасно е како ``модерна европа`` гледа на тоа.
Ајдеее сеа па до тоа било, затоа не сме влегле, оти била хетеро, и на запад ги мразеле таквите :facepalm: Нешо поглупо да кажеше (без оглед ако е шега)? Овие што влегоа, Бугаринот, Данката, Австриецот, Холандија, Белорусија, Романија, Унгарија итн, тие што беа? Тој Хрватот го прогласиле за најхомофибична личност во Хрватска и влезе. И? Ти се глеаш само музиката не ја гледаш, и после западњаците биле глупи, они други работи барале место музиката да ја гледаат :facepalm:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политика
евровизија не постои...и јас сега да фатам да гледам па какви песни имаше вечерва што да ти зборувам хахахахахаха....абе порано имаше песни хитови за мерак да ти останат во срце ...чао
Чао, чао ама 5 поста ко ништо ги изнапиша :icon_lol:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Од следна година не би било лошо оној што сака да се резили на ова Фрик Шоу, тоа да си го прави на сопствена сметка, а не од народни пари. А МТВ наместо градење кареири на политички подобните певаљки, со тој кеш ко за промена може да снимат некоја детска серија или сл. кај што се пропагираат некои нормални вредности, а не педери у хеланки и брадосани травестити.
И јас се сложувам со ова. Не треба да праќаме никој уште од следната година...

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ги слушнав песните на Јана и на Романката - музика за чекална во амбуланта, во лифтови, аеродроми т.н. музак.
Ај чао!

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Туѓ срам ме изеде додека го гледав запросувањето. Не го гледав во живо бидејќи фудбал гледав, ги читав коментарите и се спремив некако да го изгледам на јутуб. Исклучив кога почна да писка, ко демек изненадена.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Да ја запросеше на протестине барем у собрание ќе влезеа,вака...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.832
Поени од реакции
12.283
Многу со петиции ни тргна. Дај отворете една, ако е женско Евровизија Бурчевска да се вика.
Елиза или Елизија Бурческа :coffee:
Уствари чекај ќе се земат сега друго е презимето. Али името треба да е ова:icon_lol:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Не гледав, али сега отворив видеа. Не знам што да мислам. Ај како така отпеала некако, настапот средно жалосно, не влегла во финале, па океј што не влегла ... Али бременост, запросување? Кој го интересира тоа жити се? Мене срам ме фаќа кога ги гледам со овие јавниве запросувања, толку ми е глупаво, толку исфорсирано, ко само тие да се венчаваат и сакаат. Не знам, желни за внимание.
Нека им е со среќа во секој случај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom