Брачед, ова одамна е Сеирвизија, не глеаш?Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....
Znachi i Evropski prvenstva vo fudbal da ne gledame so zemji kako Azerbejdzan, Kazahstan, Gruzija, Ermenija i Izrael vo kvalifikacii.Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....
ама сте досадни.Не е до песната.
Гној од држава сме.
Кога ќе разберете е прашање само.
Ај и на мене посакај ми да се иселам од тука plsама сте досадни.
толку сте досадни што сакам да се иселиш.
чао.
на факинг тема за евровизија бе.... ко малце политика да има...
Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политикаZnachi i Evropski prvenstva vo fudbal da ne gledame so zemji kako Azerbejdzan, Kazahstan, Gruzija, Ermenija i Izrael vo kvalifikacii.
ама сте досадни.
толку сте досадни што сакам да се иселиш.
чао.
на факинг тема за евровизија бе.... ко малце политика да има...
I pak ne iskomentira nishto vo odnos na toa shto go kazhav.Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политика
евровизија не постои...и јас сега да фатам да гледам па какви песни имаше вечерва што да ти зборувам хахахахахаха....абе порано имаше песни хитови за мерак да ти останат во срце ...чао
Mn dobro filmce, 10/10 luge go preporacuvaatЈас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
I pak ne iskomentira nishto vo odnos na toa shto go kazhav.[/QUOTE
Не се во европа државите нема шо да ти настапуваат ни на евровизија ни на квалификациии никаде