Sterling Silver Personalized Wire Name Necklace.Вашето име на сребрена жица. Ланче со име. Персонали

Тагови:
 • Може да се “напише” име или било кој збор како на пр. Love, Live, Hope, Faith, Laugh, Trust, Peace, Joy...Името/зборот може да биде до 9 букви долг. Ако сакате на крајот од името/зборот да има срце или виолински клуч посочете го тоа кога ќе ја направите нарачката.

  -Должина на ланче: 41 cm
  -Димензија на привезок: 2,5 Х 5,5 cm зависно од должината на името/зборот
  -Материјал на ланче и жица: Sterling Silver925
  -Дебелина на жица 0.8 мм
  -Накитот поседува соодветен жиг DSC00749.JPG DSC00756.JPG DSC00829.JPG DSC00817.JPG DSC00816.JPG DSC00749.JPG DSC00756.JPG DSC00829.JPG DSC00817.JPG DSC00816.JPG
Тагови: