Samsung Galaxy S7

Тагови:
  • galaxy-s7-edge-s-view-case-5.jpg galaxy-s7-black-s7-edge-black.jpg

    Ова е всушност тест оглас, така да занемарете го. Овој дел служи за детален опис на огласите. Телефонот го имам, топ е, ама не го продавам додека не излезе S8.

    Контакт: 071 234 567
Тагови:
На losmij, Jasna Yassna, Ѕид на плачот и уште 5 други им се допаѓа ова.