GoPro Hero 4 Session

Тагови:
  • Продавам GoPro Hero 4 Session сочувано максимално,во одлична состојба и не многу користено.. купено од анхоч и има гаранција до 14.08.2017. Причина поради која го продавам е купување наGoPro Hero 5 Black
    IMG_3727.JPG IMG_3728.JPG IMG_3729.JPG IMG_3730.JPG IMG_3731.JPG
Тагови: