Играчки конзоли

PlayStation, XBOX, гемчиња и останато.

 1. PS4

  PS4, 1 џоистик и Фифа 18, 17 и 16ка. Одлиична играчка...
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  6
  Објавено:
  21 април 2019 во 15:31
 2. Деко reloaded!

  Се продава PS4

  Продавам Playstation 4 со 2 џојстика (1TB) - Цена 12к, фиксна.
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  262
  Објавено:
  9 август 2018
 3. LeoMessi10

  PLAYSTATION 4

  SE PRODAVA SONY PLAYSTATION 4 + FIFA 18 + 4 DUALSHOCK CONTROLLERI
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  349
  Објавено:
  17 мај 2018
 4. OziLLLL

  Playstation 3 SUPERSLIM

  Playstation 3 superslim so 2 igri (Fifa 17 i Fifa 18)
  Рејтинг:
  5/5,
  Прегледи:
  171
  Објавено:
  9 април 2018
 5. Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  417
  Објавено:
  17 март 2017
 6. Playstation 4 500GB + 1 контролер

  Во одлична состојба. Оди во кутија со сите додатоци.
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  636
  Објавено:
  17 март 2017
Вчитување...