Електроника

Мобилни телефони, таблети, компјутери, гаџети, аудио опрема, разни додатоци.

 1. nako
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  22
  Објавено:
  20 ноември 2017 во 13:16
 2. gjokoums
  Рејтинг:
  1/5,
  Прегледи:
  88
  Објавено:
  7 ноември 2017
 3. Nikon D7000 + NIkon 18-105

  НОВ апарат, некористен објектив со ув филтер + екстра...
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  103
  Објавено:
  29 октомври 2017
 4. Nikon d7000 battery grip

  Продавам батери грип за Nikon D7000, 7100, 7200, купен од...
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  96
  Објавено:
  20 октомври 2017
 5. Martinmkd

  Ефтини смартфони

  Се продаваат три ефтини смартфони, одлично сочувани и...
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  310
  Објавено:
  10 октомври 2017
 6. Photo Booth

  Одличен Фото Бут за секаков вид пригода.
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  190
  Објавено:
  7 октомври 2017
 7. Се продава ASTRA GAMER PRO

  Компјутерот е во одлична состојба, купен од Анхоч
  Рејтинг:
  1/5,
  Прегледи:
  247
  Објавено:
  23 септември 2017
 8. ТЕЛЕВИЗОР БЕКО

  ТЕЛЕВИЗОР БЕКО РАБОТИ ПЕРФЕКТНО
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  105
  Објавено:
  19 септември 2017
 9. Продавам Asus Maximus Hero VII матична плоча

  Ја продавам матичнава од насловов.Се продава бидејки се...
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  115
  Објавено:
  26 септември 2017
 10. Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  206
  Објавено:
  23 август 2017
 11. Stole1991

  Kupuvam RX 470/480 GTX 1060/1070

  Kupuvam polovni karti GPU 470 / 480 series GPU 570 / 580...
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  157
  Објавено:
  21 јули 2017
 12. IPTV ex-YU

  Domaci i strani TV kanali putem interneta
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  95
  Објавено:
  17 јули 2017
 13. Duki989

  Купувам фб профили и фб страници

  Купувам фејсбук профили и фејсбук страници
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  160
  Објавено:
  24 август 2017
 14. Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  128
  Објавено:
  23 јули 2017
 15. GoPro Hero 4 Session

  Продавам GoPro Hero 4 Session сочувано максимално,во одлична...
  Рејтинг:
  0/5,
  Прегледи:
  279
  Објавено:
  27 јуни 2017
Вчитување...