Canon EOS 600D

Тагови:
  • maxresdefault.jpg

    Продавам домаќински користен и сочуван Canon EOS600D.
    Апаратот може да се купи со објектив 18-55mm (24.000 денари) или само тело (20.000 денари). Со апаратот доаѓа мемориска картичка од 8GB и оригинална торбица.

    Слики направени со апаратот:
    https://www.flickr.com/photos/mlazarevski
Тагови:
На вас, на losmij, Jas. и на уште 1 личност им се допаѓа ова.