Apple Watch Series 2 Stainless Steel

Тагови:
  • Продавам Apple Watch Series 2 Stainless Steel. Целосно пакување. Часовникот е во одлична состојба.

    Цена: 200 евра.
    Контакт: 071-21-77-22
Тагови: