solo04

како да се добие слободен m3u IPTV засекогаш

Тагови:
 • како да се добие слободен m3u IPTV засекогаш

  [​IMG]

  1-) Внесете ја страницата што ви ја дадов прво:

  [​IMG]

  2-) Потоа побарајте ја листата за репродукција што ве интересира. На пример: "IPTV LINKS"

  [​IMG]

  3-) Сега ќе најдете копче велејќи "Channels Liste m3u". Кликнете на неа.

  [​IMG]

  4-) Прочитајте ја вашата m3u плејлиста со m3u плеер (Препорачуваме: VLD, Kodi ...)

  [​IMG]

  Линкови: Мапа >> IPTV M3U

  Вкупно вирус >>> кликнете овде

  Благодарам! Добар форуми
Тагови: