Соби и апартмани за краток престој во Гевгелија

Тагови:
  • Ви нудиме нови комплетно уредени соби со сите потребни елементи за да го направат Вашиот престој удобен. Секоја соба располага со смарт телевизор, интернет, мини бар, клима, апарати за кафе и чај, сопствено купатило и паркинг простор.
Тагови: