Се продава лаптоп марка Lenovo G580

Тагови:
 • Лаптопот е во одлична состојба, стар 4 години, нема ниту една гребаница. Батерија држи цели 3.5 часа, има инсталирано Windows 7 sp1 x64bit оперативен систем со сите последни апдејти и биосот е апдејтиран на последна верзија.
  Лаптопот е проверен со Lenovo Solution Center и истиот не покажува никаков проблем.
  Се продава поради тоа што си земав нов лаптоп(MacBook).
  Спецификации на следниот линк
  https://www.cnet.com/products/lenov...remium-64-bit-8-gb-ram-1-tb-hdd-series/specs/
  Цената е 20 000ден и истата е фиксна.
  Контакт 076953285 Сашко

  Capture.PNG Capture1.PNG lenovo-ideapad-g580.jpg
Тагови: