borg111

Се изнајмува стан во Козле

Тагови:
  • Се изнајмува стан во Козле,на 1ви спрат 40м2,со централно греење,контакт телефони 078/685/844 и 02/308/4437 мозете да се јавите секој ден од 10,00 до 19,00,и да дојдете и да го погледнете станот.[​IMG] [​IMG]
Тагови: