APEX MK DOO SKOPJE

ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТА, АПЕКС МК ДОО ИМА ПОТРЕБА ОД ОПЕРАТОРКИ /РИ ВО АВТОМАТ КЛУБ ВО СКОПЈЕ

Тагови:
 • ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТА, АПЕКС МК ДОО ИМА ПОТРЕБА ОД ОПЕРАТОРКИ / РИ ВО АВТОМАТ КЛУБ ВО СКОПЈЕ.

  УСЛОВИ ЗА РАБОТА :

  - IV СТЕПЕН СТРУЧНА СПРЕМА
  - ПОСВЕТЕНОСТ НА РАБОТАТА
  - ДОБРИ КОМУНИКАЦИСКИ СПОСОБНОСТИ
  - ТИМСКА РАБОТА
  - СПОСОБНОСТ ЗА РАБОТА ВО ДИНАМИЧНО ОПКРУЖУВАЊЕ
  - ЧЕСНОСТ, ДОВЕРЛИВОСТ И ОДГОВОРНОСТ
  - ПОЗНАВАЊЕ НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
  - ПОЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ВО СМЕНИ
  - ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЗГЛЕД И ОДНЕСУВАЊЕ

  ВАШЕТО CV ДОСТАВЕТЕ ГО НА vrabotuvanje@apex-gaming.mk
Тагови: