Мацо_Д()

Онлајн Работа од Дома

Тагови:
 • Ви треба дополнителен приход? Научи и изгради свој онлајн бизнис. Рекламирај, организирај, насочувај, инвестирај.....Стани придружник на SFI.
  РЕГИСТРИРАЈ СЕ ОВДЕ
  ОВДЕ
  ИЛИ ОВДЕ
  [​IMG]

  Ако поседувате онлајн продавница и сакате да го проширите опсегот на купувачи и да ги направите лојални, бесплатно придружете се на Rewardical програмата ОВДЕ (promo code: 11d57a4 ).
  [​IMG]
  Од 7.12.2018 Rewardical програмата е вградена и во апликациите на Shopify. Shopify е канадска е-комерц платформа со седиште во Отава, со вградени алатки кои го олеснуваат тргувањето на малите бизниси.
  Во Август 2017 компанијата објави дека има повеќе од 600.000 трговци кои ја користат нивната платформа и направиле обрт од над 55 милијарди $, а експанзијата допрва се очекува.
  en.wikipedia.org/wiki/Shopify
  [​IMG]

  [​IMG]
Тагови: