Нудиме работа за возачи на камион

Тагови:
 • Нудиме:
  Повеќе од солидна плата.
  Социјално и здравствено осигурување.
  Сместување во куќа со сите услови во Холандија! (не во камион)
  Превоз до Холандија и назад со авион!
  Коректен однос и разбирање.

  Јавете се и ќе се договориме 078 204 126
  Ненад 2324x1200-volvo-trucks-global-fh16tractor.jpg
Тагови: