Нови Лаптопи со гаранција Intel Core i3, Core i5 Core i7. Најнови модели , најдобри цени

Тагови:
 • Се продаваат гланц нови лаптопи.
  Нема лаги,нема превари!!!

  Цените се ниски бидејќи ги добиваме компензација.Сите лаптопи се нови и со целосна гаранција. Во секој момент Избор на преку 90 модели на лаптопи

  Intel Core i3 веќе од 13690 денари
  Intel Core i5 веќе од 18990 денари
  Intel Core i7 веќе од 27490 денари


  Можност за нарачка по ваша желба.
  Сите лаптопи се нови со полна гаранција од салон. Гарантирано најдобри цени... maxresdefault.jpg 1000x1000_1qw.jpg maxresdefault.jpg 1000x1000_1qw.jpg
Тагови: