Издавам стан 40м2 на ТОП локација кај СИЛБО поволно

Тагови:
  • Издавам стан до СИЛБО (Градежен факултет) на први спрат наместен 40м2 со централно парно(евтино) и клима уред. Има 2 соби, кујна и wc.
    Цена 220ЕУР
Тагови: