Резултати од барањето

  1. panamera

    Spotify во Македонија

    Здраво, денес по втор пат ми го исклучија акаунтот на Spotify поради што користев VPN, и ми дојде идеа да отворам петиција на change.org за Spotify да биде достапен кај нас во Македонија. Неколку ми се нафрлија и ми мешаа политики ваму таму и не потпишаа, но никој не форсирам! Ако сте...
  2. panamera

    За МК рапот..

    Која е најдобрата МК рап песна на сите времиња? Секако, според вас... Ајде јас ќе почнам. edit: мотајте до 29та секунда да го прескокнете интрото, долго е
На врв Bottom