Резултати од барањето

 1. JustBlack

  Економски факултет- Штип

  Имате ли некаква информација за датумите за фотографирање на апсолвентите?
 2. JustBlack

  Економски факултет- Штип

  Да не имате некој информација Англиски-5 за економски кога ке се полага????
 3. JustBlack

  Економски факултет- Штип

  Меѓународни финансии кај Ристе Темјаноски и МОИ кај Митко Кочовски полагавте ли некој????
 4. JustBlack

  Економски факултет- Штип

  Да замолам некој од колегите (редовни студенти) доколку полагале МОИ(меѓународни организации и интеграции) Биланс на плакања(изборен) и доколку се секаваат да пратат некое прашање.
 5. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Naredna godina ke ve druzime
 6. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Pofalbi za sobirankata na 01.01. Gledav sliki na fb extra!!!
 7. JustBlack

  Нови возачки дозволи

  Vo ispitniot centar kade sto polagase testovi pobaraj si uverenie za polozen vozacki ispit
 8. JustBlack

  Нови возачки дозволи

  Nema logika,no ima zakon a vo nego stoi deka moze da upravuvate vozilo samo so vozacka dozvola.Ako ne e taka site bi vozele so licni karti na primer,pa Mvr pak ke ima nacin da proveri.... No stom ne pravat problemi vozete si:))
 9. JustBlack

  Нови возачки дозволи

  Законски не е дозволено да се вози со потврдата,но не сум слушнала дека прават посебен проблем околу тоа.
 10. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Jas retko,muz mi sekoj den:))Kupen e kako za obuka i extra se pokaza.Skrsija edno 5-6 pati retrovizorce ama blagodarenie na motopart od veles brzo si gi dobivme:)))
 11. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Go imame:)
 12. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Хехе Divider пак ќе не кара дека сме оф-топик:))
 13. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Јас сум ЗА:))
 14. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Хаха ако е до возраста сум поминала покрај девојче ама ај:))
 15. JustBlack

  ....никогаш не научив дали е подобро да одбереш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по...

  ....никогаш не научив дали е подобро да одбереш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува.....
 16. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Ете додека јас се мачев да постирам некои кои претходно ме читале одговорија во мое име.Ќе додадам само уште ова:Мислења ќе давам онаму каде што сметам дека ќе помогнат,и само за она за што ќе можам да потврдам со факти. П.с.Благодарам за комплиментот ДЕВОЈЧЕ:))
 17. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Ne e usto A1 i A kako sto ne e isto C1 i C.Kategoriite so 1 se pitkategorii t.e za pomali vozila.Taka A1 e za do 125 cc a A za nad 125 cc. E sega ako imate samo B mozete da vozite samo vespa do 49 cc,za nad 50 cc Vi treba A1 a za nad 125 Vi treba A. Onie koi na 16 polozile za A1,koga na 18 ke...
 18. JustBlack

  Нови возачки дозволи

  Има разлика во цени од град до град од авто школа до авто школа ама можеш да полагаш само таму кај што си жител.Во спротивно би требало да пријавиш привремен престој и да чекаш 6 месеци за да полагаш
 19. JustBlack

  Совети околу мотоцикли

  Од сето погоре напишано како најкомпетентна ке го кажам следново: 1.Со Б кат. може да се вози само велосипед со мотор до 49 цц 2.Мотоцикли над 50цц до 125 цц спаѓаат во А1 категорија и истата може да се полага на 16 години(НЕ СЕ ВОЗАТ ОВИЕ МОТОЦИКЛИ СО Б кат) 3.Над 125 цц е веќе А категорија и...
 20. JustBlack

  Нови возачки дозволи

  Кога сакаш,само што што покасно-тоа потешко ќе ти го најдат досието
На врв Bottom