Резултати од барањето

 1. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ние од задолжителна не мрдаме, многу се издолжи, то е. Здравје и Среќа да ве прати секаде каде што ќе одите, се радувам од срце за вас сите.
 2. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Се изначекавме
 3. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Да се надеваме дека побрзо ќе 'чистат' , позитивно секако.
 4. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  143xx/2019 се наближува бројката, трпение :)
 5. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Со здравје да си го користиш, и среќа да те прати цел живот.
 6. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Со среќа да ти биде, Јас сум со документи од брат, фала Богу има надеж :)
 7. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Со здравје да си го користиш , вака ви се радувам на сите, посебно дека и јас сум со документи од брат, поздрав и среќа во животот.
 8. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Видете на линкот на почетокот на оваа страна.
 9. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Размисли пред да поставиш прашање, не си нов член па да не знаеш, сега очекуваш некој да ти одговори, незнам колку пати се повторува ова прашање низ форумот, поздрав.
 10. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  21.05.2019 интервју, задолжителна, со документи од брат.
 11. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Fala za tabelata, mnogu otkazi, strav me faka.
 12. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Прашање до Пале, и јас сум со пасош од брат, тој го има од 2015, и нов си извади. Проверуваат и потекло? 1573479441 Исто до сега многу зеле со копија од пасош од брат.
 13. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Ако немаш нешто паметно да искоментираш, тогаш подобро е да не мислиш јавно, така гледаме до кај си.
 14. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Некој од 2019 да се пофали со промена од задолжителен преглед.
 15. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Ова што го правите за сите нас е голема работа, посебно ние што ќе останеме долго после вас - интервју мај 2019 :(
 16. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Мај 2019 интервју, в процедура по зад'лжително с'гласуване. 1571333634 Што значи списокот, вие сте пред потпис?
На врв Bottom