Резултати од барањето

 1. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Sto se slucuva so nas sto trebase da podigneme drzavjanstvo no poradi situcijata so zatvorenite granici se prolongira. Prvo datum bese april pa prolongiraja za avgust, sto ponatamu?
 2. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Posle 5 godini od intervju, na polozitelno od lani Februari, denes potpisan ukaz od viceto.
 3. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Cekam potpis od viceto od 28.02.2019, ima li nekoj drug so vakov slucaj. Denes procitav negde deka nekoi sto cekale potpisi, po naredba od makedonskata vlada bile odbieni. Imate li nekoe info. Poz
 4. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Drugar, nie odevme preku Jone, posledno 2017 ni pobara dopolnitelni dokumenti za da gi dostavel vo bugarija, mu gi dadovme dokumentite, mu plativme, a toj ne gi dostav pa naednas go snema,go baravme pod drvo i pod kamen, srekja pa se javivme kaj drug posrednik, ajde od novo vadenje dokumenti, pa...
 5. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Документите беа подадени во 2015, но дури 2018 јануари побараа дополнителни документи. Од лани јануари до пред два месеци статусот не беше сменат. Е сега се смени дека е на потпис кај вицепрезидентот. Од искуство велат дека кога веќе дошло до ова фималново, не одбивале е сега...
 6. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Вчера пишав но не добив одговор. Дали имате некаква информација. Заборавив да напоменам дека интервјуто беше во 2015.
 7. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво. Подадено е за бугарски пасош од 2015 година. Е сега пред 2 месеци е сменат статусот, поточно се чека потпис од вицепрезидента. Ќе ве замолам за ваше искуство, колку време се чека за потпис и дали некој бил одбиен во оваа фаза. Благодарам.
На врв Bottom