Резултати од барањето

 1. miamiamia

  Ветеринарно катче

  Здраво, сакам да прашам нешто ако некој може да ми помогне. Кучката ми се породи пред околу месец, и почнав да ги потхранувам малите, ама едно ми е некако најназадно и после секое јадење почнува да се тресе, и не престанува се додека не го завиткам во ќебенце за да се стопли. Отпрвен мислев да...
 2. miamiamia

  Семинарски, состави, есеи, задачи

  се известуваат другарчињата. ако имаат некој пример за есеј на тема теза-хипотеза да ми пратат пример. фала однапред.
 3. miamiamia

  Семинарски, состави, есеи, задачи

  Итно ми треба семинарска на тема - Етички аспекти на Божествената комедија од Данте. Мислам јас можам да направам есеј ама ми се бара да биде стрикно за етички и морални гледни точки... ако некој може да ми помогне би било супер .. :гик:
 4. miamiamia

  Колку македонската академска елита своите трудови ги пишува сама?

  да не прочита виц евентуално? успат пази на гласните жички
 5. miamiamia

  Колку македонската академска елита своите трудови ги пишува сама?

  сакам да ве замолам ако некој случајно има дипломски труд на тема здрава исхрана или нешто слично да ми го прати што е можно побрзо, фала однапред :)
 6. miamiamia

  Диети и слабеење

  сакам да ве замолам ако некој случајно има дипломски труд на тема здрава исхрана или нешто слично да ми го прати што е можно побрзо, фала однапред :)
 7. miamiamia

  Koлку долго можете да издржите без храна/вода?

  сакам да ве замолам ако некој случајно има дипломски труд на тема здрава исхрана или нешто слично да ми го прати што е можно побрзо, фала однапред :)
 8. miamiamia

  Кој е најздрав начин на слабеење?

  сакам да ве замолам ако некој случајно има дипломски труд на тема здрава исхрана или нешто слично да ми го прати што е можно побрзо, фала однапред :)
 9. miamiamia

  Книги на тема:ЗДРАВЈЕ

  сакам да ве замолам некој ако случајно има дипломски труд на тема здрава исхрана или нешто слично да ми го прати што е можно побрзо фала однапред :)
На врв Bottom