Резултати од барањето

 1. K

  Посветено на Медиумските идеали ...

  Долго време се прашував како се создаваат идеалите кај еден просечен репрезентативен примерок на популацијата , како одредува што е убаво , што му е потребно , во каква единка треба да се развие , каков ќе биде неговиот однос со останатите и со средината и тн . Од сегашната гледна точка би...
 2. K

  Погодна валута...

  Читајки ги во последно време анализите на повеќето политички аналитичари, човек просто да се збуни од толку многу поделеност.Додека едните гледаат на Обама како на месија, други и предвидуваат колапс на американската економија и опшеството воопшто. Не е многу различен и ставот околу Европа...
 3. K

  КАСТРО ВО ПЕНЗИЈА...

  Па мои драги уште една икона на комунизмот заминува во понзија...Американците беа малку запрепастени како лесно си се повлекува имајки во предвид дека 50 години пробуваат да го тргнат ама не им одеше од рака..има ли уште некои мегу нас што ке бидат носталгични по овие личности( кастро, че...
На врв Bottom