Резултати од барањето

 1. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  2-3 месеци, кога ти се смени
 2. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На арно нека е, а допулнителни документи носеше?
 3. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Во министерство какви документи носеше ?
 4. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  До каде са со фрлање на финална
 5. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не е тоа проблем бе баце, си пишал дека добиле позитивно мислење, а тиа добиа финален преглед. Не шири дезинформации!!!!
 6. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  А бе пиши убаво какво е, не шири дезинформации
 7. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Се сменија на финална, уште нема мислење
 8. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На што се менуват, не постои таква преписка по конзуларни пат
 9. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Битно не решаваат, работат, и отказ поубаво од чекање со години
 10. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  До каде стигнале до промена на финална?
 11. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Леле бе, пиши тук броеви да си мие гледаме, вака слика како слика,ништо
 12. N

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мене ме ставија за една недела
На врв