Резултати од барањето

 1. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  5 од 9 скор, избрзани шутеви, гршки у одбрана со другар му Еминем..
 2. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  Сеа Диско на инстаграм ќе пише..fuck also this day...
 3. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  ептен.ко и останатите!
 4. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  на атман муви му се ебат у раце
 5. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  да
 6. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  жорди ривера побарал 480.000 €
 7. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  нека чепка со кого сака...само вардар да не го чепкаат..
 8. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  добро Ратко..
 9. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  Самс е опасен играч! Ратко секако ќе го јаде,или ќе го осудат за дубара,или ќе го убијат...неможеш ти така лесно на тајкун 2 миљона да му здиплиш..
 10. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  кој е тој повисок функционер?
 11. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  ми стигна една порака од менаџер од европа кој ми пиша сам "месецов ќе биде интересно", го прашав што и ми прати само смајлик... незнам како да ја толкувам... 1571415910 Миленко е прав криминалец затоа му се познати тие движења
 12. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  матер у пичка да му ебам
 13. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  тоа е нажалост менталитетот на руските олигарси кој ги преживеале и се збогатиле во матните,мафијашки деведесети години во Русија.Работам на таков човек,и ги разбирам сите движења и реакции. Кокошаров може да биде најлош спортаки дирекор у свет али он никогаш нема да се откаже од него,бидејќи е...
 14. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  Кокошаров селектор на репрезентација,Самсоненко е тим-менацер на репрезентација,многу јасно на кој играчи ќе им даваат предност.Во овој случај Кокошаров.А Самсоненко се води по паметот на Кокошаров. Ко што ми имаат укажувано Санталов,е сомнителен квалитет. Само Житнњиков...од тие ши ги наброја!
 15. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  нема шанси да го пуштат
 16. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  дур е Кокошаров у Вардар,неманшансо за Дејвис
 17. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  која би била причината за да го ротираат Писонеро со Едуард на почеток на сезона?Едуард е само привремено решение,ако целта била тој да биде главен тренер,тогаш зашто би го носеле Писонеро?
 18. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  В.Д тренер ќе биде Эдуард..видел Самс дека не иде.. следуваат нови играчи...stay tuned
 19. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  Нема скаут,Кокошаров или по препорака.Деревен,Киселев,Калараш,Горбок Атман Кугис Кристопанс и Санталов се се негови луѓе.На него треба да му се зададе прашање!
 20. chef_cook

  Фан клуб - РК Вардар

  Многу е јасно,дека Кокошаров за доброто на репрезентацијата им дава шанса на Киселев и Горпишин,и сака да ги спасува кариерите на,Атман и Горбок.Кугис е донесен преку менаджер,на збор..
На врв Bottom