Резултати од барањето

  1. vakemk

    Меѓународно признаени факултети

    Дали некој знае, кој од нашиве факултети е меѓународно признаен т.е. дипломата важи и во странство.. знам дека Електро (барем така сум чул) е меѓународно признаен, ама не е ваљда само тој? Четврта година сум средно па во дилема сум каде да го продолжам моето образование o_O:(
На врв Bottom