Резултати од барањето

 1. AmstaffBen

  Папагали (општи дискусии)

  Права маза е сега , касниш малку со одговорот , но сепак фала.
 2. AmstaffBen

  Папагали (општи дискусии)

  Еве помина 1 недела во привикнување , му ја оставив вчера вратичката отворена ама нема желба да излегува надвор , еве веќе еден ден стои отворена. Да го извадам ли јас или да го чекам сам да излези?
 3. AmstaffBen

  Папагали (општи дискусии)

  Поскапени се тигриците сега , јас земав од петшоп за 500 денари. И да обрнав внимание на тоа млад папагал земав 2 месеци има , сега сме во фаза на привикнување, па ќе летаме низ соба за неколку дена :)
 4. AmstaffBen

  Папагали (општи дискусии)

  Во план сум да купам тигрица и би ве замолил за помош , да ми кажете што се е потребно и колку пари би било?
 5. AmstaffBen

  Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Здраво , не знам дали сум на точна тема , извинете. Ми треба помош околу ZXV10 H201L рутерите , кој e user/pass за да се влезе на панелот?
 6. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Искуства со сурутка има некој? Колкава количина се дава и други информации?
 7. AmstaffBen

  Храна за кучиња

  Мислење за хранава?
 8. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Шетај го подолго по цврста подлога (бетон) и самите нокти се стружат, па нема потреба од сечење. За капење можеш сам , а и ушите со влажна марамица за бебиња можеш да ги очистиш. За во Скопје незнам многу кај има и што има ама провери во фауна центар сигурен сум дека го прават тоа.
 9. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Dog Whisperer with Cesar Milan некој да не ги има епизодите со превод на Македонски , Српски?
 10. AmstaffBen

  Американски Стафордширски Териер

  Некои вежби да развие мускулатура и да троши енергија за 6 месечен стафорд предложете?
 11. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Препорачајте нешто вежби за 6 месечен стафорд осем трчање?
 12. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Куче ако не преживее надвор , нема кој.
 13. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Минијатурна раса на поклон да не дава некој од Охридска околина?
 14. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Мали расни кучиња погодни за во куќа да не продава некој или знае некој што продава?
 15. AmstaffBen

  Американски Стафордширски Териер

  Белгиски овчар , а не стафорд...
 16. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Кога почнува сезона на митарење?
 17. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Провери нешто да не го мачи на кучето , провери ја куќарката да не му е претесна , нешто да го боцка..
 18. AmstaffBen

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Играј со него , давај му храна од рака , не го карај и ќе стекне доверба во тебе , недела дена може ќе трае.
 19. AmstaffBen

  Американски Стафордширски Териер

  Од пријател го земав за 4000 денари , без педигре.
 20. AmstaffBen

  Американски Стафордширски Териер

  Не планирам до две години да го парам , додека не созрее целосно.
На врв Bottom