Резултати од барањето

  1. Irenuska007

    Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

    Ве молам за помош! Како мојте пријатели да можат да ги гледат објавите на кои стискам Лике на мојот зид? Мислам дека стиснав на копчето што пишува Видливост на стари постови и одтогаш не се гледаат мојте објави...
На врв Bottom