Резултати од барањето

 1. LustingVertigo

  ТРАНСПЛАНТАЦИЈА на коса

  Не беше баш поефтино во Турција ? Околу 2К евра ?
 2. LustingVertigo

  Game of Thrones

  Што му фали на мадината?
 3. LustingVertigo

  До мене е или до женската психологија?

  Досега дете ќе направев и ќе ми се родеше. Move on, a lot of fish in the sea.
 4. LustingVertigo

  Што по вас е добро покачување на плата?

  HTML5, CSS/SaSS, JS ES6, React, Figma etc
 5. LustingVertigo

  Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

  За песо прашував, да не се сватиме погрешно.. Иначе добра е кучката, ја ранам редовно, ја шетам итн
 6. LustingVertigo

  Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

  Ако ја тегниш за коса кучката дур ја лупаш + и маваш шамари, се сметаш за лош момак или насилник ?
 7. LustingVertigo

  Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

  Разбуди се, ајде на работа треба да одиш
 8. LustingVertigo

  А1 си воведе рандом трошок за плаќање на фактура во салон

  Секогаш пробуваш да бидиш смешен, ама не ти пали синкото..
 9. LustingVertigo

  А1 си воведе рандом трошок за плаќање на фактура во салон

  Дали на некој му се покачи сметката за 300 денари ? Плаќавме 1500 денари за интернет и ТВ, сега 1800 од нигде никаде за 300 денари поскапено? На некој му се има случено истото?
 10. LustingVertigo

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  idk, probably? Ако работиш Фронтенд мора да знаеш и design guidelines/principles и убаво е да знаеш Figma/Adobe XD + Command Line/ GitBash knowledge ...
 11. LustingVertigo

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  :cool:
 12. LustingVertigo

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

  Ми велеше не била скината, ама најдов озонска дупка премината.
 13. LustingVertigo

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  За Џуниор потребно ти е: HTTPS/DNS Knowledge, HTML5, CSS (SaSS FrameWork), JS (ES6+, async, JSON/XML, Classes etc), React/Vue/Laravel (React best option atm), Git+Github , Babel/Webpack, Figma/Adobe Toolkit, Package Manager (NPM or YARN). Како џуниор јас лично со овие вештини успеав да се...
 14. LustingVertigo

  ПРОЦЕНКА на десктоп конфигурација

  foreal
 15. LustingVertigo

  ПРОЦЕНКА на десктоп конфигурација

  > На никој не му е потребно 64гб рам. Што ќе прави тој што ќе го земи, ќе рендерира 8К филм ? Useless > Нека проба да го продаде и над 1К евра, Good luck. Ама за таа цена ќе купиш конфигурација со иста/појака јачина. > 64гб рам е бескорисно искрено overkill за без врска. > доволни ти се 256GB...
 16. LustingVertigo

  ПРОЦЕНКА на десктоп конфигурација

  40-45K MAX-imum, https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4074725 - za 55k veke ima mn podobri i ponovi.
 17. LustingVertigo

  Денов звучи како...

 18. LustingVertigo

  Дали читањето книги е луксуз?

  https://www.pdfdrive.com/ Корисен линк за пристап до сите книги во pdf формат.
На врв Bottom